SKAPA EN WEBBPLATS

Skapa en hemsida idag
 
Do it yourself:

SUPPORT CENTER

Vi strävar efter att ge dig bästa möjliga service och support
i relation med ditt webbhotell, domän eller andra webbhotell lösningar.


Vi är här för att hjälpa dig

Vi strävar efter att ge dig bästa möjliga service och support
På denna sida hittar du vår FAQ som innehåller "ofta frågade-frågor".
Du kan också kontakta vår support om du har ytterligare frågor.

« Tillbaka

Upprättelseförloppet
Orderbekräftelse
Efter att beställningen har gåt från framsidan, kommer du ganska omgående att få en automatisk orderbekräftelse via den e-postadress du har angett. Denna innehåller en förklaring på hur betalningen av fakturan föregår (se eventuellt den relaterade artikeln i botten).

Domänet
Ett domänformulär är inte längre nödvändig. Din beställning kommer därför att företas så snart vi har registrerat din inbetalning.

Tid innan upprättelsen
Vi försöker ha ditt webbhotell klar redane 1 timme efter att du har genomfört beställningen. Du får en tillfällig adress fram till ditt domän är klar, på så sätt kan du omgående ta ditt webbhotell i bruk.
 
Ditt webbhotell är nu redo
Nu har domänet samt webbhotellet upprättats - och du är redo att visa upp din hemsida på nätet. Om du har laddat upp något till den tillfälliga adressen, kommer detta att visas strax efter att domänet fungerar - annars kan du nu börja med att ladda upp med de koder du fick skickade till dig. Om du skulle sakna lösenord eller användarnamn kan du genon "Glömt lösenord?" i menyn "mitt webbhotell" få detta åter skickat till dig.