SKAPA EN WEBBPLATS

Skapa en hemsida idag
 
Do it yourself:
Google Adwords Logo

750:- för att annonsera med Google Adwords genom att köpa webbhotell


Annonsera där dina kunder söker


Fler besökare med hjälp av sökordsmarknadsföring på Google? Enkelt!

Med sökordsannonsering på Google når du dina kunder där de söker efter det du erbjuder. Det är marknadens mest effektiva och mätbara annonsyta. Du betalar endast för de kunder som aktivt klickar på annonsen, inte för de som enbart ser den. För att du själv ska få uppleva hur enkelt och effektivt det är att annonsera med sökord på Google erbjuder dig 750:- kronor att annonsera för.Vill du ha mer trafik till din webbplats?
Inta en synlig plats i världens största sökmotor, få tillgång till nya kunder och öka din omsättning. Med användarvänliga och kostnadseffektiva lösningar tillsammans med annonspaketet från Google blir detta verklighet. Arbeta med dina sökord och få maximal synlighet och mätbara resultat.


Med varje -webbhotell medföljer en värdekod som gör att du kan registrera dig för Google AdWords och börja med kostnadsfri sökordsmarknadsföring.

1. Logga in på ditt konto och få tillgång till dina 750:-.
2. Gå till www.google.se/adwords och registrera dig med din kod
3. Ange de sökord du vill registrera för din annons, skapa rubrik, text (max 35 tecken) och din url.
4. Din annons är skapad och finns i Googles sökmotor, redo för att hittas av dina framtida nya kunder.


En webbplats förlorar sitt värde om den inte syns och fylls av besökare. För att profilera ditt företag och öka din exponering på webben är sökordsannonsering ditt viktigaste verktyg.

Utnyttja erbjudandet och kom igång direkt!